Bog & idéHelle Overballe Mogensen

Bøger skrevet af Helle Overballe Mogensen

Læs mere om Helle Overballe Mogensen
6 produkter
6 produkter
Når hjernen ikke lytter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når hjernen ikke lytterHelle Overballe Mogensen
179,96 DKK
Hæftet
(1)
Når hjernen ikke lytter
Unge med særlige behov
BOEGERTILSTAERKPRIS
Unge med særlige behovKarin Overballe
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Unge med særlige behov
Børn med særlige behov
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn med særlige behovHelle Overballe Mogensen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn med særlige behov
Når hjernen ikke lytter
Når hjernen ikke lytterDorte Bisgaard
159,95 DKK
EBOG
(1)
Når hjernen ikke lytter
TAKT i skolen
TAKT i skolenHelle Overballe Mogensen
519,95 DKK
Hæftet
(1)
TAKT i skolen
TAKT i skolen
TAKT i skolenHelle Overballe Mogensen
279,95 DKK
EBOG
(1)
TAKT i skolen

Mere om Helle Overballe Mogensen

Hvis du mangler en bog skrevet af Helle Overballe Mogensen, ser du et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Mogensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "TAKT i skolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "TAKT i skolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Når hjernen ikke lytter" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Unge med særlige behov" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Med hjernen i skole - Lærerens bog" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Med hjernen i skole" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Børn med særlige behov" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Helle Overballe Mogensen

Der er syv tilgængelige udgivelser af Helle Overballe Mogensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Mogensens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Mogensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Overballe Mogensens "TAKT i skolen"

Det er muligt at købe Helle Overballe Mogensens "TAKT i skolen" som ebog. Med "TAKT i skolen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"TAKT i skolen" af Helle Overballe Mogensen

Hos Bog & idé er "TAKT i skolen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Overballe Mogensen