Bog & idéHelle Rosendahl

Bøger skrevet af Helle Rosendahl

Læs mere om Helle Rosendahl
3 produkter
3 produkter
Bag kulissen
Bag kulissenHelle Rosendahl
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Bag kulissen
Storytelling, hvad er din fortælling?
Storytelling, hvad er din fortælling?Helle Rosendahl
109,95 DKK
EBOG
(0)
Storytelling, hvad er din fortælling?
Bag kulissen
Bag kulissenHelle Rosendahl
299,95 DKK
EBOG
(0)
Bag kulissen

Mere om Helle Rosendahl

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Helle Rosendahl. Det er "Storytelling, hvad er din fortælling?". Det er Stars & Stories Publishing, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helle Rosendahls "Storytelling, hvad er din fortælling?"

Hos Bog & idé er "Storytelling, hvad er din fortælling?" tilgængelig som ebog. "Storytelling, hvad er din fortælling?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Stars & Stories Publishing.

Dette er en også en skøn bog fra Rosendahl, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Rosendahl