Bog & idéHelle Schjellerup Nielsen

Bøger skrevet af Helle Schjellerup Nielsen

Læs mere om Helle Schjellerup Nielsen
3 produkter
3 produkter
Børn som deltagere i professionel praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn som deltagere i professionel praksisRoar Sundby
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn som deltagere i professionel praksis
Udsatte børn og unge - en grundbog
Udsatte børn og unge - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
479,95 DKK
Indbundet
(0)
Udsatte børn og unge - en grundbog
Socialfagligt arbejde med anbringelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialfagligt arbejde med anbringelserHelle Schjellerup Nielsen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialfagligt arbejde med anbringelser

Mere om Helle Schjellerup Nielsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger skrevet af Helle Schjellerup Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schjellerup Nielsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Praksisnær forskning i socialt arbejde" udgivet af Frydenlund - "Børn som deltagere i professionel praksis" udgivet af Gyldendal - "Indsats og virkning på døgninstitutioner for børn og unge" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag - "Fotografier som børns perspektiver på deres hverdagsliv" udgivet af Samfundslitteratur - "Samvær og marginalisering" udgivet af HansReitzels - "Udsatte børn og unge - en grundbog" udgivet af Gyldendal

Helle Schjellerup Nielsens bøger

Du kan bestille seks bøger af Helle Schjellerup Nielsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Schjellerup Nielsens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Schjellerup Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Schjellerup Nielsens "Praksisnær forskning i socialt arbejde"

Det er muligt at købe Helle Schjellerup Nielsens "Praksisnær forskning i socialt arbejde" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Børn som deltagere i professionel praksis" af Helle Schjellerup Nielsen

Det er muligt at købe Helle Schjellerup Nielsens "Børn som deltagere i professionel praksis" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Schjellerup Nielsen