Bog & idéHelle Skovbjerg Karoff

Bøger skrevet af Helle Skovbjerg Karoff

Læs mere om Helle Skovbjerg Karoff
3 produkter
3 produkter
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Om leg - legens medier, praktikker og stemninger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Om leg - legens medier, praktikker og stemningerHelle Karoff
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Om leg - legens medier, praktikker og stemninger
Farestrategier og trampolinleg
Farestrategier og trampolinlegHelle Karoff
39,95 DKK
EBOG
(0)
Farestrategier og trampolinleg

Mere om Helle Skovbjerg Karoff

Hvis du mangler en bog skrevet af Helle Skovbjerg Karoff, ser du et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Karoffs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Om leg" udgivet af Akademisk Forlag - "Farestrategier og trampolinleg" udgivet af Akademisk Forlag - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Digital pædagogik" udgivet af HansReitzels - "Om leg - legens medier, praktikker og stemninger" udgivet af Akademisk Forlag - "Leg gør os til mennesker" udgivet af Forlaget 55°NORD

Bøger af Helle Skovbjerg Karoff

Der er seks tilgængelige udgivelser af Helle Skovbjerg Karoff hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Helle Skovbjerg Karoff kommer i forskellige formater. Karoffs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Om leg" af Helle Skovbjerg Karoff

"Om leg" kan købes som ebog. "Om leg" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Helle Skovbjerg Karoff "Farestrategier og trampolinleg"

Det er muligt at købe Helle Skovbjerg Karoffs "Farestrategier og trampolinleg" som ebog. Hvis du køber "Farestrategier og trampolinleg" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Skovbjerg Karoff