Bog & idéHelle Strauss

Bøger skrevet af Helle Strauss

Læs mere om Helle Strauss
2 produkter
2 produkter
Den nødvendige etik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den nødvendige etikEsben Høgh
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Den nødvendige etik
Udsatte voksne og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udsatte voksne og socialt arbejdePauline Hagensen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Udsatte voksne og socialt arbejde

Mere om Helle Strauss

Der er mange bøger af Helle Strauss tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Strauss.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den nødvendige etik" udgivet af Gyldendal - "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Udsatte voksne og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Helle Strauss

Du kan finde fire bøger af Helle Strauss her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille Strauss' bøger som hæftet. Strauss' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helle Strauss' "Den nødvendige etik"

Det er muligt at købe Helle Strauss' "Den nødvendige etik" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Helle Strauss "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde"

Hos Bog & idé er "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Strauss