Bog & idéHelle Tegner Anker og Jens Flensborg

Bøger skrevet af Helle Tegner Anker og Jens Flensborg

Læs mere om Helle Tegner Anker og Jens Flensborg
1 produkter
1 produkter
Planloven med kommentarer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Planloven med kommentarerHelle Tegner Anker
1529,96 DKK
Indbundet
(0)
Planloven med kommentarer

Mere om Helle Tegner Anker og Jens Flensborg

Du kan kun bestille en enkelt bog af Helle Tegner Anker og Jens Flensborg her hos Bog & idé. Det er "Planloven med kommentarer". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Tegner Anker og Jens Flensborgs "Planloven med kommentarer"

Det er muligt at købe Helle Tegner Anker og Jens Flensborgs "Planloven med kommentarer" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Helle Tegner Anker og Jens Flensborg fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Tegner Anker og Jens Flensborg