Bog & idéHelle Terkildsen Maindal

Bøger skrevet af Helle Terkildsen Maindal

Læs mere om Helle Terkildsen Maindal
2 produkter
2 produkter
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige områdeLoni Ledderer
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde

Mere om Helle Terkildsen Maindal

Hvis du er på jagt efter en bog fra Helle Terkildsen Maindal, har du et bredt udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Maindal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område" udgivet af Gyldendal

Mere om Helle Terkildsen Maindals bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Helle Terkildsen Maindal hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Maindal som hæftet. Maindals bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Terkildsen Maindals "Forebyggende sundhedsarbejde"

Det er muligt at købe Helle Terkildsen Maindals "Forebyggende sundhedsarbejde" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område" af Helle Terkildsen Maindal

Hos Bog & idé er "Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Terkildsen Maindal