Bog & idéHelle Vellev

Bøger skrevet af Helle Vellev

Læs mere om Helle Vellev
8 produkter
8 produkter
Seje sild på dybt vand
Seje sild på dybt vandHelle Vellev
81,95 DKK
EBOG
(0)
Seje sild på dybt vand
Seje sild på glatis
Seje sild på glatisHelle Vellev
79,95 DKK
EBOG
(0)
Seje sild på glatis
Blå mandag
Blå mandagHelle Vellev
81,95 DKK
EBOG
(0)
Blå mandag
Oskar og Laura
Oskar og LauraHelle Vellev
56,95 DKK
PDF
(0)
Oskar og Laura
Oskar og de onde øjne
Oskar og de onde øjneHelle Vellev
59,95 DKK
PDF
(0)
Oskar og de onde øjne
Oskar og Laura er kærester
Oskar og Laura er kæresterHelle Vellev
59,95 DKK
PDF
(0)
Oskar og Laura er kærester
Seje sild på lejrskole
Seje sild på lejrskoleHelle Vellev
81,95 DKK
PDF
(0)
Seje sild på lejrskole
Oskar og Laura har lus
Oskar og Laura har lusHelle Vellev
59,95 DKK
PDF
(0)
Oskar og Laura har lus

Mere om Helle Vellev

Der findes flere bøger fra Helle Vellev til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Vellevs udgivelser.
Bøgerne fra Helle Vellev udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Seje sild på dybt vand" i serien "Ps" udgivet af Alinea - "Seje sild på lejrskole" i serien "Ps" udgivet af Alinea - "Oskar og Laura har lus " i serien "Let PS" udgivet af Alinea - "Oskar og Laura" i serien "Let PS" udgivet af Alinea - "Oskar tør ikke" i serien "Let PS" udgivet af Alinea - "Oskar - og de onde øjne" i serien "Let PS" udgivet af Alinea - "Seje sild på glatis" i serien "Ps" udgivet af Alinea - "Kys frøen" i serien "Læs dansk bøgerne. Rød serie" udgivet af Alinea - "Oskar og Laura er kærester" i serien "Let PS" udgivet af Alinea - "Seje sild på lejrskole" i serien "Ps" udgivet af Alinea - "Oskar og Laura er kærester" i serien "Let PS" udgivet af Alinea - "Oskar og de onde øjne" i serien "Let PS" udgivet af Alinea - "Oskar og Laura" i serien "Let PS" udgivet af Alinea - "Oskar og Laura har lus" i serien "Let PS" udgivet af Alinea - "Blå mandag" udgivet af Alinea - "Seje sild på dybt vand" udgivet af Alinea - "Seje sild på glatis" udgivet af Alinea - "Uka Papalu oqaatilliipput" i serien "Akki atuffarissarta" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Papa sapiuppoq" i serien "Akki atuffarissarta" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Papa Ukalu kumaqarput" i serien "Akki atuffarissarta" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag

Mere om Helle Vellevs bøger

Helle Vellev har 20 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Helle Vellev bøger i flere formater. Vellev har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Seje sild på dybt vand" af Helle Vellev

Det er muligt at købe Helle Vellevs "Seje sild på dybt vand" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Vellevs serie "Ps". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Helle Vellev "Seje sild på lejrskole"

Hos Bog & idé er "Seje sild på lejrskole" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Ps". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Vellev