Bog & idéHelle Vestergaard

Bøger skrevet af Helle Vestergaard

Læs mere om Helle Vestergaard
3 produkter
3 produkter
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uddannelse og skriftsprogsvanskelighederKirsten Margrethe Hjorth
476,96 DKK
Hæftet
(1)
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder
100 ideer til billedkunst
100 ideer til billedkunstHanne Bindslev Gregersen
949,95 DKK
Bog
(0)
100 ideer til billedkunst
Billedkunst for alle
Billedkunst for alleHanne Bindslev Gregersen
1129,95 DKK
Hæftet
(0)
Billedkunst for alle

Mere om Helle Vestergaard

Der er flere forskellige bøger af Helle Vestergaard tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Vestergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal - "100 ideer til billedkunst" udgivet af Gyldendal - "Elafgiftsloven" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal - "Elafgiftsloven" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Billedkunst for alle" udgivet af Gyldendal

Mere om Helle Vestergaards bøger

Helle Vestergaard har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Helle Vestergaard bøger i samtlige formater. Bøgerne af Vestergaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" af Helle Vestergaard

Hos Bog & idé er "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Helle Vestergaard "100 ideer til billedkunst"

Hos Bog & idé er "100 ideer til billedkunst" tilgængelig som bog. Endnu en af Helle Vestergaard skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Vestergaard