Bog & idéHelle Vilain

Bøger skrevet af Helle Vilain

Læs mere om Helle Vilain
1 produkter
1 produkter
Bæredygtig pædagogik med fællesskabende didaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bæredygtig pædagogik med fællesskabende didaktikHelle Vilain
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Bæredygtig pædagogik med fællesskabende didaktik

Mere om Helle Vilain

Der er blot én bog af Helle Vilain tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Relationskompetencer i læreruddannelse og skole". Det er Dafolo, der har publiceret den på dansk. "Relationskompetencer i læreruddannelse og skole" er desuden udgivet i serien "Undervisning og læring".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Relationskompetencer i læreruddannelse og skole" af Helle Vilain

Hos Bog & idé er "Relationskompetencer i læreruddannelse og skole" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Endnu en af Helle Vilain skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Vilain