Bog & idéHeming Olsen-Bergem

Bøger skrevet af Heming Olsen-Bergem

Læs mere om Heming Olsen-Bergem
1 produkter
1 produkter
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial SurgeryAgnete Larsen
674,96 DKK
Hardback
(0)
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery

Mere om Heming Olsen-Bergem

Heming Olsen-Bergem har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Heming Olsen-Bergems "Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery"

"Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Olsen-Bergem, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Heming Olsen-Bergem