Bog & idéHendrik Vilstrup

Bøger skrevet af Hendrik Vilstrup

Læs mere om Hendrik Vilstrup
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Klinisk ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk ernæringJørgen Wiis
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære

Mere om Hendrik Vilstrup

Hendrik Vilstrup har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Vilstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Medicinsk Kompendium Lommebog 5. udg." udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 18. udgave" udgivet af Munksgaard - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Hendrik Vilstrup

Der er otte tilgængelige bøger af Hendrik Vilstrup hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Hendrik Vilstrup kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Vilstrup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Hendrik Vilstrup

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" kan købes som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Hendrik Vilstrup "Basisbog i sygdomslære"

Hos Bog & idé er "Basisbog i sygdomslære" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hendrik Vilstrup