Bog & idéHenk van der Liet

Bøger skrevet af Henk van der Liet

Læs mere om Henk van der Liet
1 produkter
1 produkter
'Jeg' er fandme til!
'Jeg' er fandme til!Marianne Stidsen
249,95 DKK
Hæftet
(1)
'Jeg' er fandme til!

Mere om Henk van der Liet

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger af Henk van der Liet. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Liet.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er fandme til!" udgivet af U Press - "Kontrapunkter" udgivet af Odense Universitetsforlag

Mere om Henk van der Liets bøger

Du kan købe to bøger af Henk van der Liet her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Liets bøger kommer bare som hæftet. Liets bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jeg er fandme til!" af Henk van der Liet

Det er muligt at købe Henk van der Liets "Jeg er fandme til!" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er U Press, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Henk van der Liet "Kontrapunkter"

Hos Bog & idé er "Kontrapunkter" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Odense Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Henk van der Liet