Bog & idéHenke Georg

Bøger skrevet af Henke Georg

Læs mere om Henke Georg
1 produkter
1 produkter
Umbria and the Marche
Umbria and the MarcheHenke Georg
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
Umbria and the Marche

Mere om Henke Georg

Henke Georg har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Umbria and the Marche". Det er Sunflower Books, der har publiceret den på engelsk. "Umbria and the Marche" er desuden en del af serien "Sunflower Landscapes".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Umbria and the Marche" af Henke Georg

Det er muligt at købe Henke Georgs "Umbria and the Marche" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Sunflower Landscapes". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Sunflower Books.

Endnu en af Henke Georg fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Henke Georg