Bog & idéHenning Ahle Fjord

Bøger skrevet af Henning Ahle Fjord

Læs mere om Henning Ahle Fjord
1 produkter
1 produkter
Tanker fra udkanten
Tanker fra udkantenHenning Ahle Fjord
79,95 DKK
e-bog
(0)
Tanker fra udkanten

Mere om Henning Ahle Fjord

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Henning Ahle Fjord. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Fjord.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Terningkast og blomsterfrø" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Tanker fra udkanten" udgivet af mellemgaard - "Tanker fra udkanten" udgivet af mellemgaard

Henning Ahle Fjords bøger

Du kan købe tre bøger af Henning Ahle Fjord her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Fjords bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Fjord er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Terningkast og blomsterfrø" af Henning Ahle Fjord

Det er muligt at købe Henning Ahle Fjords "Terningkast og blomsterfrø" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

Henning Ahle Fjord "Tanker fra udkanten"

"Tanker fra udkanten" er til salg som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Tanker fra udkanten" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Ahle Fjord