Bog & idéHenning Bang

Bøger skrevet af Henning Bang

Læs mere om Henning Bang
1 produkter
1 produkter
Effektive ledergrupper
BOEGERTILSTAERKPRIS
Effektive ledergrupperHenning Bang
377,96 DKK
Hæftet
(2)
Effektive ledergrupper

Mere om Henning Bang

Henning Bang har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bang.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Naturlommekalenderen 2020" udgivet af Forlaget Rhodos - "Offentlige myndigheders erstatningsansvar" udgivet af Djøf Forlag - "Effektive ledergrupper " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Effektive ledergrupper" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Den europæiske arrestordre og retten til erstatning for frihedsberøvelse" udgivet af Karnov Group

Henning Bangs bøger

Henning Bang har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Henning Bang bøger i forskellige formater. Henning Bang bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henning Bangs "Naturlommekalenderen 2020"

"Naturlommekalenderen 2020" er til salg som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Forlaget Rhodos, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Henning Bang "Offentlige myndigheders erstatningsansvar"

Hos Bog & idé er "Offentlige myndigheders erstatningsansvar" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Bang