Bog & idéHenning Bergenholtz

Bøger skrevet af Henning Bergenholtz

Læs mere om Henning Bergenholtz
1 produkter
1 produkter
Regnskabsordbogen engelsk-dansk
Regnskabsordbogen engelsk-danskLise Mourier
859,95 DKK
Indbundet
(0)
Regnskabsordbogen engelsk-dansk

Mere om Henning Bergenholtz

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Henning Bergenholtz. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bergenholtz.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Henning Bergenholtz' bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Regnskabsordbogen engelsk-dansk" udgivet af Thomson - "Regnskabsordbogen dansk-engelsk" udgivet af Thomson - "Dansk-Hollandsk Ordbog " i serien "Gyldendals røde ordbøger" udgivet af Gyldendal

Bøger af Henning Bergenholtz

Du kan finde tre bøger af Henning Bergenholtz her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Bergenholtz som indbundet. Bergenholtz har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Regnskabsordbogen engelsk-dansk" af Henning Bergenholtz

Hos Bog & idé er "Regnskabsordbogen engelsk-dansk" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er udgivet af Thomson.

Henning Bergenholtz "Regnskabsordbogen dansk-engelsk"

Det er muligt at købe Henning Bergenholtz' "Regnskabsordbogen dansk-engelsk" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på mul og er udgivet af Thomson.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Bergenholtz