Bog & idéHenning Bro

Bøger skrevet af Henning Bro

Læs mere om Henning Bro
6 produkter
6 produkter
Hovedstadsmetropolen, bind 1-3
Hovedstadsmetropolen, bind 1-3Henning Bro
1349,95 DKK
Paperback
(1)
Hovedstadsmetropolen, bind 1-3
Øresundsmetropolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØresundsmetropolenHenning Bro
290,46 DKK
Hæftet
(1)
Øresundsmetropolen
Hovedstadsmetropolen, bind 2
Hovedstadsmetropolen, bind 2Henning Bro
389,95 DKK
EBOG
(0)
Hovedstadsmetropolen, bind 2
Grønland. Kilder til en dansk kolonihistorie
Grønland. Kilder til en dansk kolonihistorieHenning Bro
79,95 DKK
EBOG
(0)
Grønland. Kilder til en dansk kolonihistorie
Hovedstadsmetropolen, bind 3
Hovedstadsmetropolen, bind 3Henning Bro
299,95 DKK
EBOG
(0)
Hovedstadsmetropolen, bind 3
Hovedstadsmetropolen, bind 1
Hovedstadsmetropolen, bind 1Henning Bro
319,95 DKK
EBOG
(1)
Hovedstadsmetropolen, bind 1

Mere om Henning Bro

Hvis du søger en bog fra Henning Bro, kan du købe et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bro.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Produktion og fordeling i velfærdsstaten" udgivet af Columbus - "Øresundsmetropolen" udgivet af Frydenlund - "Kirkesanger og landsbyorganist - om den seminarieuddannede lærer som kirkemusikalsk medarbejder gennem 200 år om dansk salme" udgivet af Institut for Æstetiske Fag og Mediepædagogik, Danmarks Lærerhøjskole Selskabet for Dansk Skolehistorie Odense Universitetsforlag - "Nykøbing F. i den lille og store historie " udgivet af Amtscentralen i Maribo - "Den grønne metropol" udgivet af Frydenlund Academic - "Boligen mellem natvægterstat og velfærdsstat" i serien "Multivers Academic" udgivet af Multivers - "Ægtefælleskifte" udgivet af Christian Ejlers' Forlag ApS

Henning Bros bøger

Du kan finde syv bøger af Henning Bro her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Henning Bro bøger i samtlige formater. Bro har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henning Bros "Produktion og fordeling i velfærdsstaten"

Det er muligt at købe Henning Bros "Produktion og fordeling i velfærdsstaten" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Columbus.

Henning Bro "Øresundsmetropolen"

Det er muligt at købe Henning Bros "Øresundsmetropolen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Bro