Bog & idéHenning Hansen

Bøger skrevet af Henning Hansen

Læs mere om Henning Hansen
3 produkter
3 produkter
Sociologi og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologi og socialt arbejdeHenning Hansen
413,96 DKK
Paperback
(0)
Sociologi og socialt arbejde
Fattigdom, afsavn og coping
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fattigdom, afsavn og copingHenning Hansen
368,96 DKK
Hæftet
(1)
Fattigdom, afsavn og coping
Boghistorie i Skandinavien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Boghistorie i SkandinavienHenning Hansen
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Boghistorie i Skandinavien

Mere om Henning Hansen

Henning Hansen har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Hansens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Snit" udgivet af Credo - "Se, din konge kommer" udgivet af Credo - "Aktuel nordisk odontologi 2011" udgivet af Munksgaard - "Socialpolitik" udgivet af HansReitzels - "Socialpolitik" udgivet af - - "Socialpolitik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Fattigdom, afsavn og coping" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Sociologi og socialt arbejde" udgivet af Forlaget Metropol

Bøger skrevet af Henning Hansen

Henning Hansen har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Henning Hansen bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Hansen inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henning Hansens "Snit"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Henning Hansen. Det er Credo, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Se, din konge kommer" af Henning Hansen

Endnu en af Henning Hansen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Credo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Hansen