Bog & idéHenning Hørup Sørensen

Bøger skrevet af Henning Hørup Sørensen

Læs mere om Henning Hørup Sørensen
1 produkter
1 produkter
Ventilation Ståbi
Ventilation StåbiOle B. Stampe
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Ventilation Ståbi

Mere om Henning Hørup Sørensen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger skrevet af Henning Hørup Sørensen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Sørensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ventilation Ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Håndbog i industriventilation" udgivet af Teknisk Forlag - "Ventilation ståbi" udgivet af Teknisk Forlag

Mere om Henning Hørup Sørensens bøger

Du kan købe tre bøger af Henning Hørup Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Sørensens bøger kommer i flere formater. Sørensens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henning Hørup Sørensens "Ventilation Ståbi"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Sørensen, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Henning Hørup Sørensen "Håndbog i industriventilation"

Det er muligt at købe Henning Hørup Sørensens "Håndbog i industriventilation" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Hørup Sørensen