Bog & idéHenning Laugerud

Bøger skrevet af Henning Laugerud

Læs mere om Henning Laugerud
1 produkter
1 produkter
Reformasjon uten folk : det katolske Norge i før- og etterreformatorisk tid
Reformasjon uten folk : det katolske Norge i før- og etterreformatorisk tidHenning Laugerud
469,95 DKK
Indbundet
(0)
Reformasjon uten folk : det katolske Norge i før- og etterreformatorisk tid

Mere om Henning Laugerud

Der er mange bøger skrevet af Henning Laugerud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Laugerud.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Henning Laugeruds bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Reformasjon uten folk : det katolske Norge i før- og etterreformatorisk tid" udgivet af St.Olav forlag - "Instruments of devotion" i serien "European Network on the Instruments of Devotion, ENID" udgivet af Aarhus University Press

Bøger af Henning Laugerud

Henning Laugerud har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Laugeruds bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Laugerud er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henning Laugeruds "Reformasjon uten folk : det katolske Norge i før- og etterreformatorisk tid"

Hos Bog & idé er "Reformasjon uten folk : det katolske Norge i før- og etterreformatorisk tid" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er St.Olav forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Instruments of devotion" af Henning Laugerud

Det er muligt at købe Henning Laugeruds "Instruments of devotion" som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Laugerud, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af Laugeruds serie "European Network on the Instruments of Devotion, ENID". Det er Aarhus University Press, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Laugerud