Bog & idéHenning Mathias Goldbæk

Bøger skrevet af Henning Mathias Goldbæk

Læs mere om Henning Mathias Goldbæk
3 produkter
3 produkter
Det nye liv
STREAM
Det nye livOrhan Pamuk
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Det nye liv
Den sorte bog
STREAM
Den sorte bogOrhan Pamuk
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Den sorte bog
Kulturteori og kultursociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturteori og kultursociologiMartin Zerlang
485,96 DKK
Hæftet
(1)
Kulturteori og kultursociologi

Mere om Henning Mathias Goldbæk

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Henning Mathias Goldbæk. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Goldbæks nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Om litteratur" udgivet af HansReitzels - "Kulturteori og kultursociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Om litteratur" udgivet af Gyldendal

Mere om Henning Mathias Goldbæks bøger

Du kan finde tre bøger af Henning Mathias Goldbæk her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Goldbæks bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Goldbæk er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henning Mathias Goldbæks "Om litteratur"

Det er muligt at købe Henning Mathias Goldbæks "Om litteratur" som e-bog (pdf-format). "Om litteratur" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Henning Mathias Goldbæk "Kulturteori og kultursociologi"

Hos Bog & idé er "Kulturteori og kultursociologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Goldbæks serie "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Mathias Goldbæk