Bog & idéHenri Boulad

Bøger skrevet af Henri Boulad

Læs mere om Henri Boulad
1 produkter
1 produkter
Skab dit liv i frihed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skab dit liv i frihedHenri Boulad
157,66 DKK
Hæftet
(0)
Skab dit liv i frihed

Mere om Henri Boulad

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Henri Boulad. Bogen har titlen "Skab dit liv i frihed". Den er publiceret af Niels Steensen på dansk. "Skab dit liv i frihed" er desuden udgivet i serien "Kristen spiritualitet".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skab dit liv i frihed" af Henri Boulad

Hos Bog & idé er "Skab dit liv i frihed" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Kristen spiritualitet". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Niels Steensen.

Endnu en af Henri Boulad skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Henri Boulad