Bog & idéHenriette Holm Stabel

Bøger skrevet af Henriette Holm Stabel

Læs mere om Henriette Holm Stabel
1 produkter
1 produkter
Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi ved kognitive dysfunktionerHanne Kaae Kristensen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner

Mere om Henriette Holm Stabel

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Henriette Holm Stabel. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Stabel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard

Bøger af Henriette Holm Stabel

Henriette Holm Stabel har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Stabels bøger kommer i forskellige formater. Stabels bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner" af Henriette Holm Stabel

Det er muligt at købe Henriette Holm Stabels "Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i ergoterapi" af Henriette Holm Stabel

Hos Bog & idé er "Basisbog i ergoterapi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henriette Holm Stabel