Bog & idéHenriette Kjær

Bøger skrevet af Henriette Kjær

Læs mere om Henriette Kjær
1 produkter
1 produkter
Henriette Kjær - Indtil nu
STREAM
Henriette Kjær - Indtil nuHenriette Kjær
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Henriette Kjær - Indtil nu

Mere om Henriette Kjær

Der er mange bøger fra Henriette Kjær online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nynnes dagbog 3" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Henriette Kjær - Indtil nu" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Henriette Kjærs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Henriette Kjær hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde Kjærs bøger som lydbog. Bøgerne af Kjær er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nynnes dagbog 3" af Henriette Kjær

"Nynnes dagbog 3" findes på den digitale boghylde som lydbog. Henriette Kjærs "Nynnes dagbog 3" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er med i serien "Audioteket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Henriette Kjær "Henriette Kjær - Indtil nu"

Hos Bog & idé er "Henriette Kjær - Indtil nu" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Henriette Kjærs "Henriette Kjær - Indtil nu" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er med i serien "Audioteket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henriette Kjær