Bog & idéHenrik Brøndum Holm

Bøger skrevet af Henrik Brøndum Holm

Læs mere om Henrik Brøndum Holm
2 produkter
2 produkter
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
709,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi
Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi
Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapiRed. Henrik Brøndum Holm
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi

Mere om Henrik Brøndum Holm

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Henrik Brøndum Holm. På listen nedenfor ser du Holms seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi" udgivet af Gads Forlag - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal

Mere om Henrik Brøndum Holms bøger

Henrik Brøndum Holm har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Henrik Brøndum Holm bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Holm er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi" af Henrik Brøndum Holm

Det er muligt at købe Henrik Brøndum Holms "Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i ergoterapi" af Henrik Brøndum Holm

Hos Bog & idé er "Basisbog i ergoterapi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Brøndum Holm