Bog & idéHenrik Einspor

Bøger skrevet af Henrik Einspor

Læs mere om Henrik Einspor
8 produkter
8 produkter
Boss vi ha' en panda
Boss vil ha' en pandaHenrik Einspor
59,95 DKK
EBOG
(0)
Boss vil ha' en panda
Arresø
ArresøHenrik Einspor
109,95 DKK
EBOG
(1)
Arresø
Boss vil ha' bøf
Boss vil ha' bøfHenrik Einspor
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Boss vil ha' bøf
Vild med blod
Vild med blodHenrik Einspor
59,95 DKK
e-bog
(2)
Vild med blod
Boss vil ha' en panda
Boss vil ha' en pandaHenrik Einspor
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Boss vil ha' en panda
De to myr 2
De to myr 2Henrik Einspor
59,95 DKK
Lydbog
(1)
De to myr 2
Urørlig
UrørligHenrik Einspor
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Urørlig
Hajpigen
HajpigenHenrik Einspor
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Hajpigen

Mere om Henrik Einspor

Der findes flere bøger skrevet af Henrik Einspor tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Einspors nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hajpigen" udgivet af Forlaget Løse Ænder - "Urørlig" udgivet af Forlaget Løse Ænder - "Boss vil ha' bøf " i serien "Kaput & Finito" udgivet af Forlaget Løse Ænder - "Boss vil ha' en panda" i serien "Kaput & Finito" udgivet af Forlaget Løse Ænder - "De to myr 2" udgivet af Forlaget Løse Ænder - "Boss vil ha' en panda" udgivet af Forlaget Løse Ænder - "Vild med blod" i serien "Den grønne detektiv" udgivet af Løse Ænder

Bøger skrevet af Henrik Einspor

Henrik Einspor har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Henrik Einspor fås i flere forskellige formater. Henrik Einspor bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hajpigen" af Henrik Einspor

Hos Bog & idé er "Hajpigen" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Hajpigen" af Henrik Einspor med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Forlaget Løse Ænder, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Henrik Einspor "Urørlig"

Hos Bog & idé er "Urørlig" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Urørlig" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Løse Ænder.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Einspor