Bog & idéHenrik Hartvig

Bøger skrevet af Henrik Hartvig

Læs mere om Henrik Hartvig
1 produkter
1 produkter
Den Glemte forbindelse
Den Glemte forbindelseSydney Banks
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Den Glemte forbindelse

Mere om Henrik Hartvig

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Henrik Hartvig. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Hartvig.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mor! Var det en engel?" udgivet af Drama - "Mor! Var det en engel?" udgivet af Drama

Henrik Hartvigs bøger

Du kan bestille to bøger af Henrik Hartvig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Hartvigs bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Hartvig er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Drama.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Hartvigs "Mor! Var det en engel?"

Hos Bog & idé er "Mor! Var det en engel?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Drama.

"Mor! Var det en engel?" af Henrik Hartvig

Det er muligt at købe Henrik Hartvigs "Mor! Var det en engel?" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Drama.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Hartvig