Bog & idéHenrik Hersom

Bøger skrevet af Henrik Hersom

Læs mere om Henrik Hersom
4 produkter
4 produkter
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
429,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Ind i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i praksisClaus Bo Jørgensen
314,96 DKK
(0)
Ind i praksis
Sandheder og menneskesyn
Sandheder og menneskesynHenrik Hersom
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Sandheder og menneskesyn
Veje til stolthed i erhvervsuddannelserne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Veje til stolthed i erhvervsuddannelserneHenrik Hersom
206,96 DKK
(0)
Veje til stolthed i erhvervsuddannelserne

Mere om Henrik Hersom

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Henrik Hersom. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Hersom.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ind i praksis" udgivet af Akademisk Forlag - "Drenges og mænds inklusion på kønnede uddannelser" i serien "Uddannelse og læring" udgivet af Frydenlund Academic - "Ind i praksis" udgivet af Praxis

Mere om Henrik Hersoms bøger

Du kan købe tre bøger af Henrik Hersom her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Henrik Hersom bøger i forskellige formater. Hersoms bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henrik Hersoms "Ind i praksis"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Hersom, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Henrik Hersom "Drenges og mænds inklusion på kønnede uddannelser"

Det er muligt at købe Henrik Hersoms "Drenges og mænds inklusion på kønnede uddannelser" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Hersoms serie "Uddannelse og læring". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund Academic.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Hersom