Bog & idéHenrik Højgaard Rasmussen

Bøger skrevet af Henrik Højgaard Rasmussen

Læs mere om Henrik Højgaard Rasmussen
3 produkter
3 produkter
Klinisk ernæring
Klinisk ernæringGitte Aarøe Dam
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1139,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi
Klinisk ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk ernæringJørgen Wiis
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring

Mere om Henrik Højgaard Rasmussen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Henrik Højgaard Rasmussen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rasmussens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal

Mere om Henrik Højgaard Rasmussens bøger

Henrik Højgaard Rasmussen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan finde Henrik Højgaard Rasmussen bøger i flere formater. Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Henrik Højgaard Rasmussen

Hos Bog & idé er "Basisbog i medicin og kirurgi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er -, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Klinisk ernæring" af Henrik Højgaard Rasmussen

"Klinisk ernæring" kan købes som e-bog (pdf-format). Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Klinisk ernæring" på din enhed og begynde at læse. Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Højgaard Rasmussen