Bog & idéHenrik Jakobsen

Bøger skrevet af Henrik Jakobsen

Læs mere om Henrik Jakobsen
1 produkter
1 produkter
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1139,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi

Mere om Henrik Jakobsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Henrik Jakobsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jakobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Varme" udgivet af Nucleus - Foreningen af Danske Biologers Forlag - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Markusevangeliet" udgivet af Lohse - "Apostlenes Gerninger" udgivet af Lohse - "space fremtiden og mig" udgivet af Books on Demand

Bøger af Henrik Jakobsen

Du kan købe fem bøger af Henrik Jakobsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Henrik Jakobsen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Jakobsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Varme" af Henrik Jakobsen

"Varme" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nucleus - Foreningen af Danske Biologers Forlag.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Henrik Jakobsen

Hos Bog & idé er "Basisbog i medicin og kirurgi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Jakobsen