Bog & idéHenrik Kabell

Bøger skrevet af Henrik Kabell

Læs mere om Henrik Kabell
5 produkter
5 produkter
Den Livsvarige
Den LivsvarigeHenrik Kabell
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Den Livsvarige
Dompap
DompapHenrik Kabell
149,95 DKK
Hardback
(0)
Dompap
Mit uendelige højhus
Mit uendelige højhusHenrik Kabell
179,95 DKK
Hardback
(0)
Mit uendelige højhus
FILI
FILIHenrik Kabell
149,95 DKK
Hæftet
(0)
FILI
Hero
KUN KLIK & HENT
HeroHenrik Kabell
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Hero

Mere om Henrik Kabell

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Henrik Kabell. På listen nedenfor finder du de seneste af Kabells bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kapital" udgivet af Henrik Kabell - "Mit blod er kongevand" udgivet af Henrik Kabell - "Pupil den chip" udgivet af Henrik Kabell - "Desserten står på køl" udgivet af Henrik Kabell - "X" udgivet af Forlaget Kronstork

Bøger skrevet af Henrik Kabell

Henrik Kabell har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Henrik Kabell bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Kabell er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henrik Kabells "Kapital"

Hos Bog & idé er "Kapital" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Henrik Kabell, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Henrik Kabell "Mit blod er kongevand"

Det er muligt at købe Henrik Kabells "Mit blod er kongevand" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Henrik Kabell, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Kabell