Bog & idéHenrik Kasch

Bøger skrevet af Henrik Kasch

Læs mere om Henrik Kasch
2 produkter
2 produkter
Historie, kultur og didaktik
Historie, kultur og didaktikSøren Rønhede og Carlo Grevy
189,95 DKK
Indbundet
(0)
Historie, kultur og didaktik
Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolen
Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolenCarlo Grevy og Henrik Kasch
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolen

Mere om Henrik Kasch

Hvis du søger en bog fra Henrik Kasch, kan du købe et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Kaschs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historie, kultur og didaktik" udgivet af Forlaget Pendulum - "Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolen" udgivet af Forlaget Pendulum

Bøger af Henrik Kasch

Henrik Kasch har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Kasch som indbundet. Kaschs bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Pendulum.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Historie, kultur og didaktik" af Henrik Kasch

Det er muligt at købe Henrik Kaschs "Historie, kultur og didaktik" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Pendulum.

"Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolen" af Henrik Kasch

"Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolen" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Pendulum.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Kasch