Bog & idéHenrik Kruse-Hansen

Bøger skrevet af Henrik Kruse-Hansen

Læs mere om Henrik Kruse-Hansen
2 produkter
2 produkter
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
709,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi
Ergoterapi og fysioterapi i akut praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi i akut praksisRed. Bente Annie Sørine Andersen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi i akut praksis

Mere om Henrik Kruse-Hansen

Der er kun én bog af Henrik Kruse-Hansen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Basisbog i ergoterapi". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Kruse-Hansens "Basisbog i ergoterapi"

Det er muligt at købe Henrik Kruse-Hansens "Basisbog i ergoterapi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Kruse-Hansen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Kruse-Hansen