Bog & idéHenrik Lærkes

Bøger skrevet af Henrik Lærkes

Læs mere om Henrik Lærkes
2 produkter
2 produkter
Møde i Petersborg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Møde i PetersborgPeter Schousboe
773,96 DKK
Hæftet
(0)
Møde i Petersborg
Møde i Petersborg
Møde i PetersborgPeter Schousboe
609,95 DKK
Hæftet
(0)
Møde i Petersborg

Mere om Henrik Lærkes

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Henrik Lærkes. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lærkes' nyeste bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Henrik Lærkes' bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Svidanie v Peterburge" udgivet af Gyldendal - "Møde i Petersborg" udgivet af Systime - "Møde i Petersborg" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Henrik Lærkes

Der er tre tilgængelige bøger af Henrik Lærkes hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Henrik Lærkes bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Lærkes er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henrik Lærkes' "Svidanie v Peterburge"

"Svidanie v Peterburge" findes på den digitale boghylde som cd-rom. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Henrik Lærkes. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er publiceret af Gyldendal.

"Møde i Petersborg" af Henrik Lærkes

"Møde i Petersborg" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Lærkes