Bog & idéHenrik Lauridsen Lolle

Bøger skrevet af Henrik Lauridsen Lolle

Læs mere om Henrik Lauridsen Lolle
2 produkter
2 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017Rune Stubager
379,95 DKK
Hæftet
(1)
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017

Mere om Henrik Lauridsen Lolle

Der er flere forskellige bøger af Henrik Lauridsen Lolle tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Lolle.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag

Bøger af Henrik Lauridsen Lolle

Du kan bestille fire bøger af Henrik Lauridsen Lolle her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Lolles bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Lolle er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Lauridsen Lolles "Metoder i statskundskab"

Det er muligt at købe Henrik Lauridsen Lolles "Metoder i statskundskab" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Henrik Lauridsen Lolle "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017"

"Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Lauridsen Lolle