Bog & idéHenrik Lund-Andersen

Bøger skrevet af Henrik Lund-Andersen

Læs mere om Henrik Lund-Andersen
4 produkter
4 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
809,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient
Kirurgi i akutmodtagelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgi i akutmodtagelseMartin Døssing
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kirurgi i akutmodtagelse
Lærebog i øjensygdomme
Lærebog i øjensygdommeHenrik Lund-Andersen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Lærebog i øjensygdomme

Mere om Henrik Lund-Andersen

Der er forskellige bøger fra Henrik Lund-Andersen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lund-Andersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Øjensygdomme" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i øjensygdomme" udgivet af Liva - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i øjensygdomme" udgivet af Forlaget LIVA - "Kirurgi i akutmodtagelse" udgivet af Gyldendal

Bøger af Henrik Lund-Andersen

Du kan bestille ti bøger af Henrik Lund-Andersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Henrik Lund-Andersen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Lund-Andersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henrik Lund-Andersens "Den akutte patient"

Det er muligt at købe Henrik Lund-Andersens "Den akutte patient" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Henrik Lund-Andersen "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Lund-Andersen