Bog & idéHenrik Merkelsen

Bøger skrevet af Henrik Merkelsen

Læs mere om Henrik Merkelsen
1 produkter
1 produkter
Håndbog i strategisk public relations
Håndbog i strategisk public relationsHenrik Merkelsen
431,95 DKK
PDF
(0)
Håndbog i strategisk public relations

Mere om Henrik Merkelsen

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Henrik Merkelsen. Det er "Håndbog i strategisk public relations". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet den på dansk. "Håndbog i strategisk public relations" er desuden en del af serien "Den kommunikerende organisation".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henrik Merkelsens "Håndbog i strategisk public relations"

Det er muligt at købe Henrik Merkelsens "Håndbog i strategisk public relations" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Merkelsen, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Merkelsens serie "Den kommunikerende organisation". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Endnu en af Henrik Merkelsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Merkelsen