Bog & idéHenrik S. Thomsen

Bøger skrevet af Henrik S. Thomsen

Læs mere om Henrik S. Thomsen
1 produkter
1 produkter
Diagnostiske fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diagnostiske fagJens Michael Hertz
440,96 DKK
Indbundet
(0)
Diagnostiske fag

Mere om Henrik S. Thomsen

Henrik S. Thomsen har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Thomsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Diagnostiske fag" udgivet af Gyldendal

Bøger af Henrik S. Thomsen

Du kan købe fem bøger af Henrik S. Thomsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Henrik S. Thomsen kommer i et udvalg af formater. Thomsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Basisbog i diagnostiske fag" af Henrik S. Thomsen

"Basisbog i diagnostiske fag" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Henrik S. Thomsen

Det er muligt at købe Henrik S. Thomsens "Basisbog i medicin og kirurgi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af -.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik S. Thomsen