Bog & idéHenrik Schroll

Bøger skrevet af Henrik Schroll

Læs mere om Henrik Schroll
1 produkter
1 produkter
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog

Mere om Henrik Schroll

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Henrik Schroll. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Schrolls seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Almen medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Almen medicin" udgivet af Munksgaard - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal - "Hosteprojektet" udgivet af Odense Universitetsforlag

Bøger af Henrik Schroll

Der er fem tilgængelige udgivelser af Henrik Schroll hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Henrik Schroll bøger i flere forskellige formater. Schrolls bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Almen medicin" af Henrik Schroll

"Almen medicin" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" af Henrik Schroll

Hos Bog & idé er "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Schroll