Bog & idéHenrik Steen Hansen

Bøger skrevet af Henrik Steen Hansen

Læs mere om Henrik Steen Hansen
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Henrik Steen Hansen

Hvis du søger en bog af Henrik Steen Hansen, kan du vælge i mellem et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Henrik Steen Hansens bøger

Du kan finde tre bøger af Henrik Steen Hansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Hansens bøger fås i udvalgte formater. Hansens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henrik Steen Hansens "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)"

Hos Bog & idé er "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" tilgængelig som vg-typo3. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hansen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Henrik Steen Hansen "Sygdomslære for ikke-klinikere"

Hos Bog & idé er "Sygdomslære for ikke-klinikere" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Steen Hansen