Bog & idéHenrik Steenstrup

Bøger skrevet af Henrik Steenstrup

Læs mere om Henrik Steenstrup
1 produkter
1 produkter
Ledelse i teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i teori og praksisPia Lindkvist Knærkegaard
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse i teori og praksis

Mere om Henrik Steenstrup

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Henrik Steenstrup. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Steenstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse i teori og praksis" udgivet af HansReitzels - "Ledelse i teori og praksis" udgivet af Gyldendal

Mere om Henrik Steenstrups bøger

Henrik Steenstrup har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Steenstrup som hæftet. Bøgerne af Steenstrup er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ledelse i teori og praksis" af Henrik Steenstrup

Hos Bog & idé er "Ledelse i teori og praksis" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ledelse i teori og praksis" af Henrik Steenstrup

Det er muligt at købe Henrik Steenstrups "Ledelse i teori og praksis" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Steenstrup