Bog & idéHenrik Toft Sørensen

Bøger skrevet af Henrik Toft Sørensen

Læs mere om Henrik Toft Sørensen
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Evidensbaseret medicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evidensbaseret medicinCaroline Schaffalitzky de Muckadell
629,96 DKK
Hæftet
(0)
Evidensbaseret medicin
Europæerne
Europæerne. En klassiker af Henry JamesHenry James
59,95 DKK
EBOG
(2)
Europæerne. En klassiker af Henry James

Mere om Henrik Toft Sørensen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger fra Henrik Toft Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sørensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Europæerne" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Europæerne" udgivet af Gyldendal - "Epidemiology in health care research and planning" i serien "Serien om teknologi og samfund" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Henrik Toft Sørensens bøger

Du kan finde fire bøger af Henrik Toft Sørensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Sørensens bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Sørensen opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Henrik Toft Sørensen

Det er muligt at købe Henrik Toft Sørensens "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Henrik Toft Sørensen "Europæerne"

Det er muligt at købe Henrik Toft Sørensens "Europæerne" som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Europæerne" på din enhed og begynde at læse. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Toft Sørensen