Bog & idéHenrik Yde og Søren Frank

Bøger skrevet af Henrik Yde og Søren Frank

Læs mere om Henrik Yde og Søren Frank
1 produkter
1 produkter
Det perfekte match
Det perfekte matchHenrik Yde og Søren Frank
299,95 DKK
Hardback
(1)
Det perfekte match

Mere om Henrik Yde og Søren Frank

Henrik Yde og Søren Frank har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Det perfekte match". Det er Curryinahurry, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henrik Yde og Søren Franks "Det perfekte match"

Hos Bog & idé er "Det perfekte match" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Curryinahurry.

Endnu en af Henrik Yde og Søren Frank fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Yde og Søren Frank