Bog & idéHerbert Read

Bøger skrevet af Herbert Read

Læs mere om Herbert Read
1 produkter
1 produkter
Tekster 1945-49
Tekster 1945-49Barnett Newman
59,95 DKK
Hæftet
(0)
Tekster 1945-49

Mere om Herbert Read

Der er kun én bog af Herbert Read tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Billedhuggerkunsten". Det er Billedhuggerskolen Charlottenborg, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Herbert Reads "Billedhuggerkunsten"

Det er muligt at købe Herbert Reads "Billedhuggerkunsten" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Billedhuggerskolen Charlottenborg.

Endnu en af Herbert Read fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Herbert Read