Bog & idéHermod T. H. Nilsen

Bøger skrevet af Hermod T. H. Nilsen

Læs mere om Hermod T. H. Nilsen
1 produkter
1 produkter
Norsk-Dansk/Dansk-Norsk Ordbog
Norsk-Dansk/Dansk-Norsk OrdbogHermod T. H. Nilsen
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Norsk-Dansk/Dansk-Norsk Ordbog

Mere om Hermod T. H. Nilsen

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Hermod T. H. Nilsen. Bogen hedder "Norsk-Dansk/Dansk-Norsk Ordbog". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Norsk-Dansk/Dansk-Norsk Ordbog" er desuden udgivet i serien "Gyldendals røde ordbøger".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hermod T. H. Nilsens "Norsk-Dansk/Dansk-Norsk Ordbog"

Hos Bog & idé er "Norsk-Dansk/Dansk-Norsk Ordbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Gyldendals røde ordbøger". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Hermod T. H. Nilsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hermod T. H. Nilsen