Bog & idéHernan Firpo

Bøger skrevet af Hernan Firpo

Læs mere om Hernan Firpo
1 produkter
1 produkter
Secret Buenos Aires
Secret Buenos AiresHernan Firpo
179,95 DKK
HÆFTET
(0)
Secret Buenos Aires

Mere om Hernan Firpo

Hernan Firpo har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Secret Buenos Aires". Den er publiceret af Éditions Jonglez på engelsk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Secret Buenos Aires" af Hernan Firpo

Det er muligt at købe Hernan Firpos "Secret Buenos Aires" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Éditions Jonglez.

Endnu en af Hernan Firpo skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hernan Firpo