Bog & idéHerner Sæverot

Bøger skrevet af Herner Sæverot

Læs mere om Herner Sæverot
1 produkter
1 produkter
Pedagogikkens språk : kunnskapsformer i pedagogikkvitenskap
Pedagogikkens språk : kunnskapsformer i pedagogikkvitenskapTobias Werler (red.)
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Pedagogikkens språk : kunnskapsformer i pedagogikkvitenskap

Mere om Herner Sæverot

Du kan kun bestille en enkelt bog af Herner Sæverot her hos Bog & idé. Det er "Pedagogikkens språk : kunnskapsformer i pedagogikkvitenskap". Den er publiceret af Gyldendal akademisk på flere sprog.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pedagogikkens språk : kunnskapsformer i pedagogikkvitenskap" af Herner Sæverot

Det er muligt at købe Herner Sæverots "Pedagogikkens språk : kunnskapsformer i pedagogikkvitenskap" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på flere sprog.

Dette er en også en skøn bog fra Sæverot, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Herner Sæverot