Bog & idéHilde Hagerup

Bøger skrevet af Hilde Hagerup

Læs mere om Hilde Hagerup
3 produkter
3 produkter
Jojo-Herz
Jojo-HerzHilde Hagerup
99,00 DKK
e-bog
(0)
Jojo-Herz
Zeit der Lügen
Zeit der LügenHilde Hagerup
99,00 DKK
EBOG
(0)
Zeit der Lügen
Löwenzahnlied
LöwenzahnliedHilde Hagerup
69,95 DKK
EBOG
(0)
Löwenzahnlied

Mere om Hilde Hagerup

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger fra Hilde Hagerup. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Hagerup.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Hilde Hagerups bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Højst elsket" udgivet af Gyldendal - "Som hennes dager var" udgivet af Aschehoug - "Zeit der Lügen" udgivet af SAGA Egmont - "Löwenzahnlied" udgivet af SAGA Egmont - "Jojo-Herz" udgivet af Saga - "Ulvene kommer" i serien "Spøgelserne fra Frostø" udgivet af Turbine - "Jeg elsker dig" udgivet af Turbine - "Biddet" udgivet af Turbine - "Spøgelserne fra Frostø - bag Dødsfjeldet" i serien "Spøgelserne fra Frostø" udgivet af Turbine - "Mælkebøttesang" i serien "Hjerteserien" udgivet af Gyldendal

Bøger af Hilde Hagerup

Du kan købe ti bøger af Hilde Hagerup her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Hilde Hagerup kommer i udvalgte formater. Hilde Hagerup bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Højst elsket" af Hilde Hagerup

"Højst elsket" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Hilde Hagerup "Som hennes dager var"

"Som hennes dager var" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Aschehoug, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Hilde Hagerup