Bog & idéHildegunn Otnes (red.)

Bøger skrevet af Hildegunn Otnes (red.)

Læs mere om Hildegunn Otnes (red.)
1 produkter
1 produkter
Å være digital i alle fag
Å være digital i alle fagHildegunn Otnes (red.)
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Å være digital i alle fag

Mere om Hildegunn Otnes (red.)

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Hildegunn Otnes (red.). På listen nedenfor har du de seneste af -s bogudgivelser.
Bøgerne fra Hildegunn Otnes (red.) udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nye grep om skriveopplæringa : forskningsfunn og praksiserfaringar" udgivet af Universitetsforlaget - "Å være digital i alle fag" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger af Hildegunn Otnes (red.)

Der er to tilgængelige bøger af Hildegunn Otnes (red.) hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. -s bøger fås kun som hæftet. -s bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Universitetsforlaget.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hildegunn Otnes (red.)s "Nye grep om skriveopplæringa : forskningsfunn og praksiserfaringar"

Hos Bog & idé er "Nye grep om skriveopplæringa : forskningsfunn og praksiserfaringar" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på nynorsk og er udgivet af Universitetsforlaget.

Hildegunn Otnes (red.) "Å være digital i alle fag"

Det er muligt at købe Hildegunn Otnes (red.)s "Å være digital i alle fag" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Hildegunn Otnes (red.)